Бизарен предизвик: Возачите изглегуваат од автомобилот и играат, зад воланот нема никој (ВИДЕО)

Loading...

Повторно е појавен нов, бизарен предизвик кој е хит на социјалните мрежи, но кој е опасен по живот.

Всушност луѓето од овој бизарен предизвик може сериозно да се повредат, а во екстремни случаи и да го загубат живото.

Станува збор за предизвикот „Во моите чувства“ кој е познат и како „Кики предизвик“, а шокантните снимки го преплавија интернетот. Всушност малдите излегуваат од кола за време на возење, позади воланот нема никој, а тие играат на музика од автомобилот. Тоа го прават надвор од автомобилот додека тој е сеуште во движење, додека некој од совозачкото седиште ги снима.

Шпанската полиција предупреди на опасност од оваа нова лудост на интернет која танцовиот предизвик го доведе до крајни граници.

Во Шпанија овој предизвик е најмногу распространет, а досега многу луѓе се здобиле со повреди.

,,Автомобилот не е играчка, користете го внимателно и со одговорност”- предупредува шпанската полиција.
Погледнете за што всушност станува збор!

Loading...

Comments are closed.