Се породила со царски рез, па по четири години сфатила дека нема еден бубрег

Loading...

Една жена која пред четири години се породила со царски рез неодамна дознала дека нема еден бубрег. Оваа несекојдневна приказна нејзиниот сопруг ја споделил на социјалните мрежи.
Се поголем број жени денес се одлучуваат за царски рез. И додека некои ги истакнуваат неговите предности, а некои укажуваат на мааните, факт е дека ваквиот начин на породување е многу застапен во светот.

Своите искуства родилките често ги споделуваат на социјалните мрежи, а сега сопруг на една од нив открива неверојатна приказна која ја доживеала неговата сопруга.
– Породувањето со царски рез денеска е ширум распространето, но прашајте ги жените да одат на скенер за да дознаат дали имаат два бубрези, напишал тој во постот.
Потоа открил дека неговата жена дознала дека има само еден бубрег четири години по царскиот рез.
– За време на сите овие години се жалеше на болки во абдоменот. Сега дознавме дека ви го вадат бебето, но и бубрег за продажба, заклучил тој во постот.
Потоа следувале бројни коментари на луѓе кои не можат да поверуваат дека вакво нешто се случило.

Loading...

Comments are closed.