Кога ја видоа колата им светнаа очите: Ова е најбруталното понижување на спонзоруши!

Loading...

Во следното видео ќе погледнете како овие момци се подигурваат со девојки кои се покажаа како вистински спонзоруши.

Дефинитивно девојките си го заслужија ова.

Дечкото им приоѓа на девојките барајќи друштво за да го запознае градот.

Првенствено го одбиваат, но кога го покажува неговиот автомобил, веднаш се заинтересирани и имаат слободно време да поминат со него.

Инаку, се работи за ексклузивен модел на BMW i8.Изненадувањето за нив доаѓа на крајот.

„Жртвите“ ќе го паметат овој ден, а се надеваме дека имаат научено и лекција од оваа ситуација.

Целосното видео можете да го погледнете подолу.

Доколку ви се допаѓа можете да го споделете со вашите пријатели.

Loading...

Comments are closed.