Уште една потврда дека големината е важна

Студијата, во која се вклучени 105 млади Австралијанци покажа, дека на жените им се повеќе атрактивни  мажи со голем пенис во однос на оние кои имаат мал “пакет” во гаќите.

Истражувачите од универзитетот Монаш и Австралискиот национален универзитет, вклучувајќи го и водителот Брајан Маутза на универзитетот во Отава, на изпитаниците им се покажани слики со голи мажи кои имале различна висина, тежина и големина на пенис, тие побарале да ја оценат нивната привлечност на скала од 1-7.

Испитаниците ги оцениле мажите со широки раменици и тесни колкови со највисока оцена а по нив била најважна големината на пенисот и висината.

Високите мажи со голем пенис испитаниците ги оцениле повеќе атрактивни од ниските мажи со голем пенис. Високите мажи со голем пенис им биле поатрактивни од ниските мажи со голем пенис , вели healthland.time.com.

Најнови

»Папата апелираше: Запрете го насилството меѓу Палестинците и Израелците, слушнете ги повиците за мир

»Две лица нападнати со нож во Жена парк

»Полицијата се подготвува за најавените протести во Скопје

»ДУИ и ДПА апелираат за мирни протести

»Фотографии од срушениот хеликоптер

»МВР потврди: Полициски хеликоптер се сруши во Струмица. Увидот е во тек

»Меси го славеше финалето во допинг собата и најави: имаме уште еден мал чекор до целта

»Тајната на успехот на Ромеро се крие во гаќите!

(C) 2013 www.mkinfo.mk - Сите права се заштитени