Раскошни венчаници од Карен Вилис Холмс

Печати    Email

Објавено : Недела, 09 Декември 2012

Автор:  

Препорачано
Венчаниците се на списокот желби на секоја жена. Дизајнерката Карен Вилис Холмс успеа да ни претстави раскошна колекција од фустани за сите дами, кои посакуваат да заблескаат на нивните свадби.

Моделите се нежни со безброј сложени дизајни од чипка, кои одговаараат на барањата за една вистинска котур колекција.


Тие меѓусебно се разликуваат, но едно нешто ги обединува, а тоа е совршенството и квалитетот.

Има и такви со поедноставна силуета, раскошни, но и такви со слатки додатоци како цвеќиња, чипка и бисери.


(C) 2013 www.mkinfo.mk - Сите права се заштитени