Топ 10 зелени фустани за пролет/лето 2013

Барем еден зелен фустан мора го имате во плакар оваа сезона! За да ви олесниме - ви носеме 10 предлози од полиците на најпопуларните high-street брендови.

 Приказната за зелената боја оваа сезона нема да заврши на military нијанси, каква што е супер-модерната темно-кафена боја. И тоа е добра вест, бидејќи иако темно-кафената симболизира тропски дух, летото сепак носи весели нијанси и не е осудено само на војнички стил. А зелената, бојата на природата, која докажано делува на опуштањето, има што да се понуди!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(C) 2013 www.mkinfo.mk - Сите права се заштитени