Циркус: Јелена Розга ја ископира Северина? (Фото)

  Не е прв пат да во целиот регион медиумите ги споредуваат делата на двете хрватски звезди Северина Вучковиќ и Јелена Розга со коментарите дека заносната плавуша наоѓа инспирација од постарата колешка, а во прилог на самата вест ви претставуваме фотографии слични со спотот на Северина Вучковиќ насловен „Добродошао у клуб“.

 

Заносната плавуша за потребите на спотот се сликаше во црно-бела издание со расчупана коса седната на столица со видно загрижен поглед, а истото се поклопува на снимениот спот на Северина од пред неколку месеци .

Сепак ова не е прв пат да се поклопуваат вкусовите на двете хрватски звезди кога се во прашање музиката и некоја комбинација на облека. Останува само прашањето дали е ова борба околу тоа кој подобро ќе ископира или чиста случајност само тие двете знаат.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(C) 2013 www.mkinfo.mk - Сите права се заштитени